Skip to content

Bekendmaking jury fotowedstrijd “Maak de mooiste bijenfoto”

29 mei 202050 second read

De jaarlijkse fotowedstrijd “Maak de mooiste bijenfoto” van de Groene Cirkel Bijenlandschap is in volle gang. Er zijn al meer dan 200 foto’s van bijen, bijentuinen en bijenlandschappen ingestuurd. Wie meedoet aan deze fotowedstrijd stelt de ingezonden foto’s beschikbaar voor communicatie-uitingen van de Groene Cirkel Bijenlandschap.

Zo steunt de inzender op een leuke en waardevolle manier dit project. Tot en met 7 juni kunnen er nog foto’s ingezonden worden. De prijsuitreiking is op 24 juni.
Een jury bepaalt welke 3 foto’s een prijs winnen. Juryvoorzitter is Laila Driessen, burgemeester van Leiderdorp en voorzitter van Groene Cirkel Bijenlandschap. De andere juryleden zijn: natuurfotograaf Joost Bouwmeester, en burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest, portefeuillehouder Groen bij Holland Rijnland. De jury beoordeelt de foto’s op technische kwaliteit, compositie, creativiteit en x-factor.

Meedoen?! Ga dan naar bijenlandschap.nl om de foto’s te uploaden. Dat kan nog tot en met 7 juni 2020. De foto moet gemaakt zijn in de Bijenlandschapregio. De prijsuitreiking vindt plaats op 24 juni tijdens de webinar-bijeenkomst van Groene Cirkel Bijenlandschap.

Tags

FotowedstrijdGroene Cirkel Bijenlandschap
Gerelateerde artikelen
Back To Top