Skip to content

Dyslexie Academy opent op nieuwe locatie in Voorschoten

2 juni 20202 minute read

Na maanden hard werken zal, trotse eigenaresse, Carolien Poels op 2 juni 2020 de deuren openen, van de nieuwe locatie, van haar Dyslexie Academy in het centrum van Voorschoten.

Op deze prachtige en rustige plek, aan de Koninklijke Marinelaan 53 in Voorschoten, kan Carolien de studenten van haar academy nog beter te hulp staan.

Als Cambridge docent Engels werd Carolien Poels er steeds weer mee geconfronteerd dat er altijd een groep leerlingen was waarbij de lesstof niet ‘de kern’ raakte. Ze leerden braaf hun huiswerk, maakten opdrachten maar het resultaat bleef uit.
Speciaal voor deze leerlingen heeft Carolien (als ervaringsdeskundige met dyscalculie en add) een lesprogramma ontwikkelt waarbij ze de leerstof door middel van het maken van mindmaps visueel maakt.

De Dyslexie Academy is er voor leerlingen van alle niveaus van Mavo tot Gymnasium.
Carolien leert haar studenten door een schematisch stappenplan te volgen, de lesstof te begrijpen. Sleutelwoord hierbij is de ‘Waarom’ vraag. De leerling moet snappen wat er in een zin gebeurt om dit vervolgens elke keer te kunnen toepassen.

Het resultaat van de leerlingen die bij Carolien geweest zijn is verbluffend, het worden door haar training blije zelfverzekerde kinderen en hun cijfers schieten omhoog.

Omdat het programma bij de kinderen zo veel goede resultaten boekt, geeft de Dyslexie Academy ook trainingen aan docenten. Deze docenten kunnen het geleerde dan meteen in praktijk brengen in hun eigen klaslokaal, waar ook kinderen zonder dyslexie erg gebaat zijn bij deze lesmethode.

Bent u geïnteresseerd kijk dan op www.dyslexieacademy.nl voor meer informatie.
Ook kunt u contact opnemen met Carolien Poels via telefoonnummer 06-38 56 36 77 en emailadres carolien@dyslexieacademy.nl

Tags

DyslexieAcademyNieuwe locatieVoorschoten
Gerelateerde artikelen
Back To Top