Ga naar hoofdinhoud

Vanaf 8 juni testen op coronavirus mogelijk in Haaglanden

8 juni 202040 second read

Vanaf maandag 8 juni kan iedereen in regio Haaglanden die gezondheidsklachten heeft zich ook laten testen op het coronavirus in een mobiele testunit. Deze mobiele testunit staat op werkdagen ’s ochtends tegenover het gemeentekantoor in Naaldwijk en ’s middags bij HMC Antoniushove in Leidschendam.

Bereikbaarheid testlocatie
De mobiele testunit is per fiets, lopend of per auto bereikbaar. Het is een extra testlocatie naast de grote locatie bij het Van der Valk Hotel in Nootdorp. Ook bij deze mobiele testunit kunnen mensen zich uitsluitend op afspraak laten testen. Deze testunit is tot stand gekomen in samenwerking tussen GGD Haaglanden, HMC Antoniushove en het Nederlandse Rode Kruis.

Landelijk telefoonnummer
Testen kan uitsluitend bij klachten en op afspraak. Via het landelijke telefoonnummer 0800-1202 kunnen inwoners van regio Haaglanden een afspraak maken voor de mobiele testunit of voor de testlocatie in Nootdorp.

Tags

CoronatestGezondheidszorgGGDHaaglandenTestunit
Gerelateerde artikelen
Back To Top