Skip to content
Fotocredit: Dirk van Egmond (Treffend Beeld)

Welkom! De deuren van het Katwijks Museum zijn weer open!

23 juni 20202 minute read

Na een periode van bijna 3 maanden zijn ook de deuren van het Katwijks Museum weer opengegaan voor bezoek. U kunt weer terecht in het museum, het is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 – 17.00 uur.

Reservering via 071-4013047 tussen 10.00-17.00 uur, maandag t/m vrijdag.
U dient zich van te voren telefonisch te melden om te reserveren, voor de dag zelf of een andere dag en tijd dat u het museum wil bezoeken. Als er te veel bezoekers tegelijk komen moet dit in goede banen geleid worden. U kunt reserveren per persoon of meerdere personen ingeval van gezin, partners of huisgenoten. Er kan niet gereserveerd worden voor groepen in een andere context dan hier genoemd en er zijn ook geen rondleidingen.

Uw kaartje kunt u bij binnenkomst aan de balie betalen met PIN, dus niet contant.
De Museumkaart, Rembrandt- en overige toegangskaarten zijn gewoon geldig.

In het museum gelden de strikte voorwaarden zoals die ook landelijk worden toegepast: niet meer dan 30 bezoekers tegelijkertijd in het museum. Er is een vaste route door het hele museum uitgezet en er is één toilet beschikbaar. De audiogidsen worden niet gebruikt. En natuurlijk geldt de 1,5 meter afstand die iedereen inmiddels bekend zal zijn.
De museumwinkel blijft gesloten, evenals de koffie/thee faciliteiten.

Wat is er te zien?
De tentoonstellingen die u vóór de sluiting in maart nog niet hebt kunnen bekijken, zijn er nog:
De tentoonstelling ‘Light and Shade’ van Dirk van Egmond (o.a. bekend van ‘Je bent een Wassenaarder als’) is verlengd tot en met zaterdag 5 september a.s. Ook de tentoonstelling 100 jaar Quick Boys blijft te bezoeken tot en met zaterdag 22 augustus.

En daarnaast kunt u natuurlijk het hele museum bekijken (via de vaste looproute) met o.m. de bijzondere collectie 19e en 20e -eeuwse schilderkunst, alle facetten van het visserijleven, de maritieme wereld, de rijke Katwijkse klederdracht en de permanente expositie Katwijk in Vogelvlucht.
We zien uw komst weer graag tegemoet.

Tags

KatwijkKatwijks MuseumOpenTentoonstellingen
Gerelateerde artikelen
Back To Top