Skip to content

Kasteel de Wittenburg weer full swing in bedrijf

14 juli 202050 second read

Met een aantal zomerconcerten in de planning, de eerste huwelijken die zijn voltrokken en een aantal kleinschalige zakelijks events, is Kasteel de Wittenburg weer enthousiast aan de slag. Lasé Hu, eigenaar van Kasteel de Wittenburg en Ralf Meppelder, directeur, vertelden Caroline Klaver-Bouman, wethouder (economie) over hun corona-periode.

Maar ook over de kansen. In augustus/september komen Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Berget Lewis en Edsillia Rombley hun mooie tuin opluisteren met muziek. Gasten geniet tijdens het concert van een hapje en een drankje. Wethouder Caroline Klaver: “Kasteel de Wittenburg heeft zoveel te bieden voor zowel particuliere gasten als bedrijven. Ruimte, rust, persoonlijke sfeer, in een historisch mooie groene omgeving. De gezelligheid en gastvrijheid is bewaard gebleven in deze andere tijden. Wassenaar kent zoveel mooie unieke plekken en innovatieve ondernemers. Samen maken we Wassenaar een heerlijk dorp om in te wonen en te recreëren.”

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op www.wittenburg.nl.

Fotobijschrift: vlnr Lasé Hu, wethouder Caroline Klaver en Ralf Meppelder.

Tags

BezoekKasteel de WittenburgWassenaarWethouder
Gerelateerde artikelen
Back To Top