Ga naar hoofdinhoud

Voedselbank krijgt taart

14 juli 202033 second read

Elke donderdag kunnen de 32 huishoudens van de Voedselbank Wassenaar in het Siongebouw St. Jozefkerk kun krat voedsel ophalen. Nadat de 8 enthousiaste vrijwilligers dit hadden uitgedeeld verraste wethouder Inge Zweerts de Jong hen en het bestuur met een taart vanwege hun flexibele en tomeloze inzet in de corona-periode. Zij overhandigde dit aan de voorzitter, Meta Karelse.

In verband met de RIVM-richtlijnen is de uitgifte nu in een ander deel van de kerk zodat iedereen voldoende afstand kan bewaren. Indien u ook in aanmerking wilt komen voor een voedselpakket, bel dan naar Kwadraad via 088 – 900 4000. Wilt u een gift schenken aan de Voedselbank of heeft u een andere vraag, mail dan naar: vbwassenaar@hotmail.com.

Tags

TaartVoedselbankWassenaarWethouder
Gerelateerde artikelen
Back To Top