q Sport en Speldagen 2020 gaan definitief door! - Wassenaarders.nl Skip to content

Sport en Speldagen 2020 gaan definitief door!

16 juli 20202 minute read

2020 is voor iedereen een vreemd jaar. We hebben ons allemaal moeten aanpassen door de intrede van het Corona-virus in onze maatschappij. Zo ook de Sport en Speldagen. Maar ondanks de constant veranderende maatregelen en beperkingen stond één ding de afgelopen maanden bij het bestuur en de staf van Stichting Spelenderwijs als een paal boven water. We gaan een prachtig programma neerzetten voor de kinderen uit Wassenaar!

In samenspraak met de gemeente is er hard gewerkt door de verschillende stafgroepen en ook dit jaar hebben ze het weer voor elkaar. Door de omstandigheden kunnen bepaalde ‘vaste’ onderdelen helaas niet doorgaan, maar hier zijn nieuwe verrassende onderdelen voor terug gekomen! Met behulp van onze trouwe sponsors en organisaties als Jeugdwerk Wassenaar, etc etc staat er op 24, 25 en 26 augustus een programma klaar om je vingers bij af te likken!

Gezien de complexe situatie met betrekking tot de maatregelen omtrent Corona hebben we dit jaar gekozen om de ouders/verzorgers van onze deelnemers persoonlijk van informatie te voorzien middels een informatiebrief. Deze zijn inmiddels verspreid en wij beseffen ons goed dat dit misschien vragen oproept. Deze vragen kunt u stellen via onze Facebook-pagina of via de contactgegevens op onze website www.spelenderwijswassenaar.nl. Als u de brief nog niet ontvangen hebben bij het lezen van dit artikel dan kunt u ook via deze weg contact met ons opnemen en zorgen wij dat u deze alsnog krijgt.

Stichting Spelenderwijs wenst iedereen alvast een fijne zomervakantie en we hopen iedereen te zien om de Sport en Speldagen van 2020. Samen maken we er een groot feest van!

Tags

2020Sport- en speldagenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top