Skip to content

Rederij van Hulst komt met een unieke reeks Concert, Thema en Dinner Cruises.

17 juli 20202 minute read

Omdat de meeste buitenlandse toeristen vanwege de corona nog wegblijven en omdat de verwachting is dat de lokale bevolking zijn vertier toch dichter bij huis zal gaan zoeken hebben ze bij Rederij van Hulst de koppen bij elkaar gestoken.

Commerciële man Juul Vredenbregt: ‘Helaas zijn ook wij hard getroffen door de corona crisis, waar we normaal rond deze tijd met volle boten varen, mogen we nu blij zijn als een derde van de boot gevuld is. De corona crisis maakt echter ook creatief en het heeft natuurlijk geen zin om bij de pakken neer te gaan zitten, daarom zijn we ons gaan afvragen wat we zelf leuk zouden vinden om te doen, en toen kwamen we al vrij snel op een aantal fantastisch leuke ideeën’.

De eerste ‘Concert Cruise’ staat gepland op 13 augustus, een ‘quatre-mains’ pianospel verzorgt door twee top pianisten Marc van der Marel en Marquis Bieshaar. Vanaf zaterdag 25 juli staan er om de week op vrijdag en zaterdag een aantal Dinner Cruises ‘á la Orion’ op de agenda met op het menu o.a. de in Katwijk wereldberoemde Orion spareribs. Op 18 september staat er een ‘Tonijnshow’ gepland; een Visdinershow verzorgt door Meesterfileerder Arie Kuijt, compleet met wijnproeverij en diverse gerechtjes, een fantastische avond voor de echte visliefhebber.

Juul Vredenbregt: ‘Uiteraard varen we ook nog onze reguliere vaar- en dagtochten en we hebben nog veel meer in onze agenda klaar staan en zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan genieten van een prachtig pianospel of van een heerlijk gerecht terwijl je over de uitgestrekte Kagerplassen vaart en langzaam de zon ziet ondergaan’

Tags

Concert CruiseRederij Van Hulst
Gerelateerde artikelen
Back To Top