q Vrijzinnig in Wassenaar - Wassenaarders.nl Skip to content

Vrijzinnig in Wassenaar

22 juli 20202 minute read

Kerkdienst live bij te wonen of online te beluisteren. Dertig personen kunnen de dienst bijwonen. Onze kerkdienst blijft ook online te beluisteren via vrijzinniginwassenaar.nl om 10.30 uur op vrijzinniginwassenaar.nl. Teksten en programma zijn hier ook te lezen. Achteraf terugluisteren kan ook. Aanmelden voor de diensten via e-mail: secretaris@vrijzinniginwassenaar.nl

Zondag 26 juli met Nicoline Swen, werkzaam als voorganger van de Vrijzinnigen in Oost-Twente. Over haar geloof zegt ze: “Niemand hoeft te voldoen aan een geestelijke norm. Geloof is een geschenk en nooit iets om over te bekvechten.”

Zomerprogramma
Met ons de grens over Vakantie naar het buitenland is dit jaar ingewikkeld. Dit jaar hebben we daarom een zomerprogramma georganiseerd en kun je bij ons aan de Lange Kerkdam ‘de grens over’ bijvoorbeeld tijdens ‘meditatie op vrijdag’. Kijk op de site voor het volledige programma.

Meditatie op vrijdag
Vrijdag 31 juli, 14 augustus, 28 augustus, van 19.00 uur – 20.00 uur
In de kerkzaal, maximaal 30 personen, geen kosten.
Opgave verplicht via secretaris@vrijzinniginwassenaar.nl

Meditatie en stilte om de twee weken. In onze diensten staat het woord en het lied centraal. Dat is in deze tijd omgeven met beperkingen. Daarom gaan we de stilte verkennen. Drie keer op vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. De opzet is als volgt. Een korte inleiding door Tom Mikkers over een specifieke meditatieve traditie, lezing van tekst gevolgd door de stilte meditatie. Bij uitstek geschikt voor degenen die zich op meditatie willen oriënteren.

Tags

kerkdienstenVrijzinnig in WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top