Skip to content
Fotocredit: GGD Haaglanden

Extra corona-testlocatie in centrum Den Haag

24 juli 20202 minute read

In de laatste week van juli opent GGD Haaglanden in samenwerking met HMC locatie Westeinde een extra corona-testlocatie in het centrum van Den Haag. Mensen met klachten die kunnen wijzen op het nieuwe coronavirus (COVID-19), zoals hoesten, neusverkoudheid en/of koorts, kunnen zich hier op afspraak, via het landelijke telefoonnummer 0800-1202, laten testen.

De extra testlocatie komt op het terrein van het Landsteiner opleidingsinstituut aan de Lange Lombardstraat 35 en is bedoeld voor mensen voor wie de hoofdlocatie naast het Van der Valk hotel in Nootdorp moeilijk bereikbaar is. Daarnaast zijn er twee kleinere testlocaties in Naaldwijk en Leidschendam.

De Lange Lombardstraat is goed bereikbaar te voet of per fiets. Bezoekers wordt afgeraden om met de auto te komen, omdat de locatie niet voor auto’s toegankelijk is en er in de buurt weinig (betaalde) parkeergelegenheid is.

Met de nieuwe testlocatie komen GGD en HMC tegemoet aan vragen van inwoners die niet in de gelegenheid zijn om met de auto naar Nootdorp te komen. De capaciteit van de aanvullende testlocatie is beperkt; er kunnen nu 300 mensen per dag getest worden. Indien mensen zich per auto in Nootdorp kunnen laten testen, heeft dat daarom de voorkeur.

Voor meer informatie over testen op corona klik hier. 

Tags

CoronaCoronavirusGGD HaaglandenTesten
Gerelateerde artikelen
Back To Top