Ga naar hoofdinhoud

Deze week in Bibliotheek Wassenaar

26 juli 20204 minute read

Deze week en in de komende periode is er weer van alles te beleven in de bibliotheek. 

Boekverkoop in Wassenaar en Verrassingstas in Voorschoten
Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Zo ook voor een groot aantal boeken. De kasten zitten krap in hun jasje en nieuwe collectie heeft wat bewegingsruimte nodig.

Geef jij onze boeken een tweede kans?
Vanwege de coronamaatregelen en de beperkte ruimte in Voorschoten is er alléén boekverkoop in Wassenaar vanaf woensdag 15 juli tot en met zaterdag 29 augustus. In Voorschoten kan je tussen zaterdag 18 juli en zaterdag 29 augustus voor € 3,00 een verrassingstas met afgeschreven boeken reserveren. Je maakt hierin een keuze tussen: jeugdboeken, volwassenen boeken en informatieve boeken. Vul hiervoor het formulier in en onze medewerkers zorgen dat het voor je klaar staat. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Meer informatie: neem contact op met de vestiging Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97 of via e-mail info@obvw.nl.

Filmtickets Filmhuis Wassenaar per augustus ook online te koop
Sinds de heropening van Filmhuis Wassenaar in juni mogen wij ons weer verheugen in een steeds groeiend aantal bezoekers.
In deze tijd wordt de noodzaak om online tickets te verkopen steeds groter, immers voor de veiligheid van u, onze vrijwilligers en medewerkers gaat de voorkeur uit naar het hebben van zo min mogelijk contactmomenten. Vanaf heden kunnen de tickets voor alle, vanaf augustus vertoonde voorstellingen, online worden gekocht. U kunt naar keuze uw ticket printen of tonen op uw telefoon.

De stoelen in de Rob Vellingazaal zijn voorzien van nummers. U koopt dus een stoelnummer. In de zaalplattegrond zijn stoelclusters aangegeven in diverse uitvoeringen. U wordt verzocht een cluster te kiezen die bij de samenstelling van uw huishouden past. Op de website staat aangegeven hoe u dit doet. Op deze wijze wordt de anderhalve meter gewaarborgd. Uiteraard blijft het ook mogelijk om de filmtickets bij de balie van bibliotheek Wassenaar én Voorschoten te kopen.
Wij hopen door deze veranderingen het bezoek aan Filmhuis Wassenaar nog beter en veiliger te laten verlopen, zodat het Filmhuis een mooie rol in de Wassenaarse samenleving kan blijven spelen. We zien u graag terug in Filmhuis Wassenaar!

Digitaal helemaal in de knoop? Kom op afspraak naar het gratis digitaal spreekuur in de bibliotheek!

Ruzie met je laptop? Een iPad met kuren? Meer haat dan liefde voor je Android tablet, of lijkt het een onmogelijke taak om e-books op je e-reader te krijgen? Onze vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur staan klaar om je te helpen! Hulp vragen kan op verschillende manieren:

Je kunt je vraag stellen via het online formulier op onze website. Onze vrijwilligers nemen dan contact op. Elke dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur kun je bellen naar 070-511 33 97. Je krijgt dan direct antwoord.

Of je maakt een afspraak via het formulier op onze website en komt langs in Bibliotheek Wassenaar, waar onze vrijwilligers je verder helpen. Neem voor zover mogelijk de apparaten én inloggegevens mee. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen op het Digitaal Spreekuur.

Modellenworkshop voor meiden

Laat je opmaken door een échte visagiste en leer alles over het lopen en poseren als een fotomodel. Natuurlijk maken we ook een echte glamourfoto van jou. Een ideale vakantieactiviteit voor jou en je vriendinnen. Samen met o.a. Jongerenwerk Wassenaar maken we er een fantastische dag van!

Dinsdag 18 augustus 2020 | 10:30 tot 13:30 | Bibliotheek Wassenaar
Kosten: €2,50 | Kaarten verkrijgbaar aan de balie of via obvw.nl

Filmprogramma deze week

wo 29-jul 10.30 Big Trip
wo 29-jul 20.00 Les plus belles années d’une vie
do 30-jul 20.00 les plus belles années d’une vie
vr 31-jul 10.30 Big Trip
vr 31-jul 20.00 Les plus belles années d’une vie
za 1-aug 20.00 Das Vorspiel
zo 2-aug 15.15 Les plus belles années d’une vie
ma 3-aug 20.00 Les plus belles années d’une vie
di 4-aug 14.00 Das Vorspiel
di 4-aug 20.00 Proxima
wo 5-aug 10.30 Big Trip
wo 5-aug 20.00 Les plus belles années d’une vie
do 6-aug 20.00 Les plus belles années d’une vie
vr 7-aug 10.30 Big Trip
vr 7-aug 20.00 Das Vorspiel
za 8-aug 20.00 Les plus belles années d’une vie
zo 9-aug 15.15 Proxima

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie. E. filmhuis@obvw.nl T. 070-5113397
www.obvw.nl

 

Tags

BibliotheekOBVWProgrammaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top