Skip to content

YMCA Zomerkamp zeer geslaagd

27 juli 20202 minute read

Na alle onzekerheid de afgelopen maanden, kwam in juni het definitief besluit dat het zomerkamp van het YMCA Wassenaar doorgang kon vinden. Het kampteam was unaniem van mening dat ze ondanks de beperkingen in het protocol de kinderen een geweldig kampweek konden aanbieden. En wat voor kampweek!!

Het weer zat enorm mee en het kampprogramma kon vrijwel geheel worden afgewerkt. Gedurende de week moest de gehele kampgroep een zgn. kampbubbel in stand houden. Dit betekent contact met buitenstaanders zoveel als mogelijk vermijden. Desondanks konden de geplande uitjes naar het kartcentrum Lelystad en het zwembad De Brake in Nunspeet worden vereerd met hun bezoek. De oplossing was om de beide bestemmingen te bezoeken na sluitingstijd als er geen bezoekers meer aanwezig zijn. En zwembad en een kartbaan helemaal voor hun zelf. Een geweldige ervaring!

Maar ook op het kampterrein werden vele leuke activiteiten ondernomen. Het kampthema was ‘Ruimtereis’, wat heel toepasselijk was voor dit jaar. Een kampvuur, nummerspel, maanstenen zoeken, tentbingo, inkoopspel, roulettespel, astronautentraining, vossenjacht, lasergame, levens risk, kampherinnering maken en natuurlijk de bonte avond stonden allemaal op het programma.

Zowel de kinderen als de leiding hebben een geweldige week beleefd waar nog lang van kan worden nagenoten. De komende dagen wordt al het kampmateriaal schoongemaakt en gerepareerd om volgend jaar weer op kamp te gaan naar het schitterende Nunspeet. Op de website www.ymcawassenaar.nl kunt u veel meer vinden over het afgelopen zomerkamp.

Tags

KampweekYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top