Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart sponsoren vinden elkaar ook zakelijk

29 juli 202036 second read

Arno van der Kooij van ATC Aviation geeft Carl Verburg de Corona-proof boks ter gelegenheid van de zakelijk lease-deal voor de levering van bedrijfsauto’s door Stern aan ATC. Het toeval wil dat beide bedrijven recent een nieuw logo hebben geïntroduceerd. Ford dealer Ardea heeft sinds medio dit jaar de naam van het moeder-concern Stern aangenomen. Iets eerder is het logo van ATC Aviation al opgefrist en weer helemaal up-to-date. Al met al genoeg redenen om twee nieuwe borden aan de hekken van de Sponsorlaan van Blauw-Zwart te kunnen plaatsen. 

Als extra steun aan Blauw-Zwart heeft Arno ook een mooie bijdrage aan de productie van de Blauw-Zwart-vlaggen voor komend seizoen geleverd.

Arno en Carl, bedankt voor de steun aan Blauw-Zwart!

Tags

Blauw-ZwartSponsorsVoetbalWassenaar
Back To Top