Skip to content
Fotocredit: WOV Wassenaar

Kermis 2020 gaat door

5 augustus 202033 second read

De Wassenaarse Oranje Vereniging ‘Koningin Wilhelmina’ organiseert van 12 tot en met 16 augustus 2020 de kermis aan de dr Mansveltkade.

De traditionele feestweek met een vuurwerkshow, muziekoptredens in de feesttent, de kinderspelen, de oldtimershow en het ringsteken te paard kunnen wegens de corona maatregelen dit jaar niet georganiseerd worden.

De gemeente Wassenaar heeft, in verband met de corona maatregelen onder strikte voorwaarden, toestemming verleend voor het organiseren van de kermis.

De Oranjevereniging doet een dringend beroep op u om gespreid over de dag te komen en onze website www.wnov.nl, Facebook en instagram pagina’s te volgen voor het laatste nieuws. De oranje wov munten worden wegens covid-19 niet geaccepteerd bij de exploitanten.

Tags

Kermis 2020wassenaarse oranjevereniging
Gerelateerde artikelen
Back To Top