Ga naar hoofdinhoud

Midterm Review: Wassenaar – een veilig, groen en internationaal dorp

10 augustus 20203 minute read

In de Midterm Review (MTR) kijkt de gemeente Wassenaar terug op de afgelopen twee jaar: waar heeft de gemeente zich sterk voor gemaakt, met wie heeft de gemeente hierin samengewerkt, wat waren de resultaten en wat staat er voor de komende jaren op de planning? Deze week staat het thema ‘Veilig, groen en internationaal dorp’ centraal.

Binnen het thema ‘Veilig, groen en internationaal dorp’ wordt gewerkt aan het verbeteren van de veiligheid, het stimuleren van de biodiversiteit in de duinen en het faciliteren van de grote diplomaten- en expatgemeenschap.

Veilig, groen en internationaal dorp’
‘Veilig, groen en internationaal dorp’ is één van de thema’s waar de gemeente samen met Wassenaarders op terugkijkt. Op het gebied van veiligheid zijn er diverse stappen gezet. Zo is er een uitbreiding van de capaciteit van de gemeentelijke handhavers en is er ingezet op het behoud van een eigen politiepost. Met het stimuleren van de biodiversiteit en het kwalitatief onderhouden van de duinen wordt gewerkt aan het groene karakter van de gemeente. Daarnaast wordt de grote diplomaten- en expatgemeenschap gefaciliteerd met o.a. meer dan 40 residenties, de ambassade en internationale scholen.

Wilt u meer weten, meedenken of reageren op dit thema? Ga dan naar de website van de gemeente www.wassenaar.nl/midtermreview, bekijk de infographics en video over dit thema en laat uw bericht achter.

Terugblik op de afgelopen twee jaar
Het thema ‘Veilig, groen en internationaal dorp’ is onderdeel van de terugblik van de gemeente op de afgelopen twee jaar: waar heeft de gemeente zich sterk voor gemaakt, met wie heeft de gemeente hierin samengewerkt, wat waren de resultaten en wat staat er voor de komende jaren op de planning?

Deze zomerperiode wordt wekelijks een korte video en infographic over diverse thema’s: verkeer, het centrum, cultuur, sport en nog veel meer gedeeld. In de video’s vertellen verschillende Wassenaarders over hun betrokkenheid bij het dorp en hoe bijvoorbeeld de samenwerking met de gemeente verloopt. De infographics geven achtergrondinformatie over de verschillende onderwerpen. Zo laten we in woord en beeld zien waar we ons gezamenlijk in Wassenaar sterk voor maken.

Denkt u ook met ons mee?
De video’s zijn terug te vinden op de website van de gemeente en via de social media kanalen van de gemeente, zoals twitter en facebook. Uw opmerkingen en ideeën over de verschillende onderwerpen worden zeer op prijs gesteld. Deze ontvangen wij graag via het reactieformulier op de website van de gemeente.

Met elkaar voor Wassenaar
Door uw reactie werken we met elkaar aan een veilig, groen en internationaal dorp, dat in beweging is, waarbij we bouwen aan een solide basis, die duurzaam en toekomstbestendig is, waar we denken in mogelijkheden en iedereen meedoet.

Veilig groen en internationaal dorp page 0001

Tags

GemeenteMidterm reviewWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top