Skip to content

Wassenaarse kermis is open

14 augustus 20202 minute read

De kermis in Wassenaar, georganiseerd door de Wassenaarse Oranje Vereniging ‘Koningin Wilhelmina’, heeft woensdag jl. haar deuren geopend en is nog tot en met zondag 16 augustus 2020 geopend aan de Dr. Mansveltkade.

In verband met Covid-19 is sprake van een aantal aanpassingen. Bij de ingang worden vragen gesteld over de gezondheid van bezoekers en krijgen bezoekers onder de 18 jaar een polsbandje. Met dit polsbandje kunnen de exploitanten snel beoordelen hoe zij de toegang tot de attractie kunnen bepalen. Voor bezoekers vanaf 18 jaar gelden er andere regels, nl. de 1,5 meter maatregelen zoals die overal in Nederland van toepassing zijn.

Bij de ingang, attracties en bij de toiletten is er hand desinfectie aanwezig. Er is tevens een aangegeven looproute op het kermisterrein.

Op de Dr. Mansveltkade en bij de attracties worden er opstelvakken aangegeven indien het te druk wordt. Groepen kunnen de toegang geweigerd worden, kom dus met gezin of enkele vrienden maar niet met een heel elftal. Het meenemen van rugtassen het kermisterrein op is niet toegestaan, handtassen kunnen gecontroleerd worden.

In de poffertjeskraam mag u alleen zittend bediend worden en bij de snackkraam moet u uw aankoop ter plekke aan de picknicktafel nuttigen.

Buiten het kermisterrein wordt de fietsenstalling slechts aan één zijde aangelegd. Auto’s alleen parkeren in de vakken en op het parkeerterrein bij de sporthal, de gemeente en politie controleert.

De Oranje Vereniging vraagt uw medewerking om het bezoek aan de kermis gezellig en plezierig te laten verlopen. Volg altijd de instructies van de organisatie en exploitanten op!

Kermis2020 2

Kermis2020 1

Tags

Kermis 2020Wassenaarwassenaarse oranjevereniging
Gerelateerde artikelen
Back To Top