Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Atelier Ellen

The Art of Shopping met werken van Atelier Ellen

21 augustus 20202 minute read

Op 5 september start een bijzondere kunstroute in de winkelstraten van Wassenaar. Onder de toepasselijke titel The Art of Shopping tonen kunstenaars uit Wassenaar en omstreken eigen werk in de etalages van een groot aantal winkels. Dat is weer eens een andere manier om kunst te ervaren. Ook Atelier Ellen is er bij!

Negen dagen lang kun je mijn werk zien in de winkel van Ekoplaza aan de Langstraat 63 en in de etalage van de Hema, even verder op nummer 154.

Ekoplaza
‘Samen werken we aan een leukere en groenere wereld’, luidt het motto van de biologische supermarktketen Ekoplaza. Ik sluit me daar graag bij aan met de wens voor een kleurrijke wereld. Kleur stemt positief, inspireert, geeft energie en verrast. Precies wat er gebeurde met Herboren, een kleurrijk doek dat ik in 2004 maakte en wegzette. Kortgeleden was het ineens af, door de toevoeging van een masker.

Hema
De grote etalages van de Hema zijn de perfecte plaats voor het tweeluik Tribe en andere doeken in gemengde techniek. Stuk voor stuk vol van kleur en geïnspireerd op mijn tijd in Afrika. Aanschouw de maskers in 3 x 3 = 9. En de doeken Horen, zien en zwijgen en Transformatie. Jouw bezoek aan de Hema krijgt absoluut een nieuwe dimensie.

Ook na The Art of Shopping ben je nog steeds van harte welkom in mijn atelier. Om rond te kijken, voor een workshop of ben je benieuwd naar de grote opdracht waar ik de komende maanden aan werk? Kom langs, vanzelfsprekend op gepaste afstand. Bel even vooraf, dan weet je zeker dat ik er ben.

 

Tags

Art of ShoppingAtelier EllenKunstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top