Ga naar hoofdinhoud

S.V. Oosterheem wint Henk Pieters Toernooi

26 augustus 20202 minute read

De 8e editie van het Henk Pieters Toernooi is een prooi geworden voor S.V. Oosterheem, de zaterdag 4e klasser uit Zoetermeer. De ploeg van Ger Fens verloor weliswaar van Blauw-Zwart met 4-3 maar had donderdagavond gewonnen van Football Factory met 4-1 en aangezien de goals meetellen in de eindrangschikking hadden zij de meeste punten bij elkaar gesprokkeld.

De Leidse derby Football Factory tegen DoCoS eindigde in een 3-0 overwinning voor de ploeg van Dennis Olman, zaterdag 2e klasser DoCoS. Na S.V. Oosterheem volgt op de 2e plaats Blauw Zwart, dat afgelopen donderdag gelijk had gespeeld tegen DoCoS. De 3e plaats is voor DoCoS en last but not least op plek nummer 4 Football Factory.

De organisatie was weer dik tevreden hoe het toernooi verlopen is. Ook na de warme donderdagavond was het zaterdag, na de vele regenbuien in de ochtend, heerlijk voetbalweer. Er was veel publiek op afgekomen dat zich keurig aan de COVID-19 regels hield.

Volgend jaar alweer het 9e Henk Pieters Toernooi. Dat gaat vinden in het jaar van het 100 jarig bestaan van Blauw- Zwart. De organisatie wil naast alle vrijwilligers die ook dit toernooi weer onmisbaar waren nogmaals de sponsoren bedanken die het toernooi hebben mogelijk gemaakt: Lagerberg Verhuisgroep, Maxxus Communications, Bella Schoonmaak, ATC Aviation, wijntejebestellen.nl en Graphic Square .

De Toernooi Organisatie,

Otto Leget en Carl Verburg

Op de foto de aanvoerders van de deelnemende teams, organisatoren Otto Leget en Carl Verburg, Oosterheem voorzitter Jules Lieveld, Blauw-Zwart voorzitter André van Herk en de scheidsrechter Peter Laponder en Manolita Castro. 

 

Tags

Blauw-ZwartHenk Pieters ToernooiVoetbalWassenaar
Back To Top