Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Trebol producties

‘The Art of Shopping’ – 5 tot en met 13 september

26 augustus 20202 minute read

Hoe veilig winkelen en genieten van cultuur hand in hand kunnen gaan. Voor velen is de huidige tijd een angstige tijd. Het leven is niet meer zoals het voorheen was. Ook de economie en de culturele sector hebben er onder te lijden.

Daarom hebben Cultureel Wassenaar, onder de vlag van het Cultuuranker Wassenaar, en het Centrum Management Wassenaar de start van het nieuwe culturele seizoen aangegrepen om de handen ineen te slaan.

In de week van 5 tot en met 13 september zullen kunstenaars, musici en winkeliers met elkaar en met u als winkelend publiek, verbonden zijn. In de diverse etalages zullen kunstwerken ten toon gesteld worden en vanaf de balkons in het dorp zullen musici hun muzikale bijdrage leveren.

Het dorp wordt één grote ‘art gallery’ met allerlei vormen van kunst.  Kijken, luisteren en winkelen gaan in deze week hand in hand. Ook voor u vormt deze week weer een stapje terug naar een ‘normaler’ bestaan.  Het geheel wordt namelijk georganiseerd met strenge in acht name van de corona regels. Veel zal buiten plaats vinden, waardoor de grootst mogelijke veiligheid gerealiseerd wordt en u kunt onbekommerd winkelen en genieten van de vele culturele uitingen.
Veilig winkelen en veilig genieten van cultuur gaan prima samen!

Op zaterdag 5 september zullen vanaf 13.00 uur jachthoornblazers het begin van ‘the Art of Shopping’ aankondigen bij de rotonde aan het begin van de Langstraat. Daarna zal om 14.00 uur de officiële opening plaats vinden door burgemeester Leendert de Lange en wethouder Lia de Ridder. Het volledige programma zal volgende week tezamen met plattegrond in de media worden aangekondigd. Ook via de diverse social media kanalen en nieuwssites kunt u de komende tijd een voorproefje krijgen van wat er zoal op het programma staat.

De winkeliers zullen u graag ontvangen in de veilige winkelomgeving van ons sfeervolle dorp en de kunstenaars en musici zullen u zonder twijfel laten genieten van hun creaties en optredens.

Fotobijschrift: Kunstenaars Marjon Berkenfelder, Anja Jager en An-Christin Kaiser met Xander Piket van La Casita

 

Tags

Art of ShoppingKunstWassenaarWinkelen
Back To Top