Skip to content

Amsterdam Fashion Week begint dit jaar in Wassenaar

9 september 202037 second read

De Amsterdam Fashion Week gaat dit jaar door in aangepaste vorm. Van 17 tot en met 19 september is er een ‘intiem maar divers programma’, dat voor het eerst van start gaat buiten Amsterdam. 

De week wordt geopend in Museum Voorlinden. Op de eerste dag staat een online veiling op het programma met couture mondkapjes. In de avond is er dan de guerrilla-expositie van het jassen- en tassenlabel Kassl in Museum Voorlinden. 

In de dagen erna staan er activiteiten gepland op diverse locaties in Amsterdam, zoals de Kalverstraat, het Eye en het Stedelijk Museum. Via podcasts kunnen belangstellenden gesprekken met designers en ondernemers volgen over onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en ondernemen en over creëren tijdens de coronacrisis. Meer informatie: www.amsterdamfashionweek.nl

 

 

Tags

AmsterdamFashionWeekOpeningVoorlindenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top