Ga naar hoofdinhoud

Sponsorovereenkomst rotonde Van Cranenburchlaan ondertekend

10 september 202036 second read

Wethouder Kees Wassenaar (wonen, ruimtelijke ordening, cultureel erfgoed) en Vincent Bol van Bol Dienstverlening hebben woensdag 9 september een sponsorovereenkomst ondertekend voor het onderhoud van de rotonde aan de Van Cranenburchlaan/ Starrenburglaan.

Rotondes hebben een belangrijke verkeerskundige functie. Ook zijn mooi ingerichte en goed onderhouden rotondes een visitekaartje voor het dorp. De Wassenaarse ondernemer Vincent Bol van Bol Dienstverlening heeft een ontwerp gemaakt voor de rotonde Van Cranenburchlaan/Starrenburglaan en deze vervolgens ingericht.

Doel van de sponsering

Met de sponsoring van rotonden wil de gemeente Wassenaar de betrokkenheid van ondernemers bij de openbare ruimte vergroten. De ondernemers nemen hiermee het onderhoud uit handen van de gemeente, die dit normaal gesproken uitvoert. Als dank hiervoor mogen zij een reclame-uiting op de rotonde plaatsen.

Tags

GemeenteRotondesponsoringWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top