Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen: Fabian van Bommel, nieuw in de Blauw-Zwartselectie

11 september 202051 second read

Even voorstellen: Fabian van Bommel, nieuw in de Blauw-Zwartselectie.

Naam
Fabian van Bommel

Leeftijd
26 jaar oud

Waarom de keuze voor Blauw-Zwart?
Ik ben terug gekomen voor vrienden en ik heb er in de jeugd al gespeeld.

Sterke punten?
Mijn sterke punten zijn het harde werken en ook voetballende kwaliteiten en daarbij de ervaring die ik meebreng.

Waarin kun jij je nog ontwikkelen?
Waarin ik mij graag nog verder in wil ontwikkelen is volwassener voor het doel zijn en er daardoor meer doelpunten maak dan bij me vorige club HVV.

Verwachtingen komend seizoen?
Dat moet je nooit zeggen voordat je begint aan een seizoen. Maar ik kom toch terug met grote verwachtingen en wil meedoen voor de prijzen. Dat we daar de kwaliteiten voor hebben heb ik zeker al gezien op de training!

Persoonlijke streven?
Mijn persoonlijke streven dit jaar is met mijn ervaring en werklust een belangrijke kracht te zijn in het vlaggenschip van de club. Daarnaast hoop ik dat ik de jonge jongens kan helpen om stappen te maken!

 

Tags

Blauw-ZwartFabian van BommelSelectieVoetbalWassenaar
Back To Top