Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Maandag 21 september online bijeenkomst over de Groene Zone

19 september 202047 second read

Op maandag 21 september om 20.00 uur kunt u deelnemen aan de tweede online bijeenkomst over de Groene Zone. Op die avond koppelen we terug welke reacties we hebben ontvangen op de Nota van Uitgangspunten en wat de gemeente hiermee doet.

De Nota van Uitgangspunten geeft de kaders mee voor de herinrichting van dit bijzondere gebied. Het gaat om het Wassenaarse deel van het voormalige vliegkamp Valkenburg. De eerdere bijeenkomst op 3 september kunt u terugkijken. Op 21 september kunt u hieronder ook de tweede bijeenkomst volgen.

De link naar de komende bijeenkomst op 21 september https://youtu.be/sjhsse0qBjA

Meer informatie
Heeft u vragen? Of wilt u via de mail op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de Groene Zone? Stuur dan een mail met een verzoek hiervoor naar Fred Lansbergen via groenezone@wassenaar.nl. Uw email-gegevens gebruiken we, volgens de regels van de privacywetgeving, alleen voor het geven van informatie over de Groene Zone.

Voor relevante documentatie klik hier.

Tags

BijeenkomstGemeenteGroene ZoneLocatie ValkenburgOnlineWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top