Skip to content
Fotocredit: Joris van Bennekom

Musical Soldaat van Oranje stilgelegd vanwege coronabesmettingen

30 september 202041 second read

Vanwege coronabesmettingen binnen de cast, ligt de productie al een week stil. Dat meldt Shownieuws. Fred Boot, de producent van de populaire musical, heeft aan Shownieuws laten weten dat ongeveer de helft van de cast, zo’n 15 man, positief getest is op het coronavirus. In overleg met de GGD is besloten dat de musical tot en met zondag 4 oktober niet wordt gespeeld. Alle bezoekers zijn inmiddels persoonlijk bericht.

Na een half jaar stilte in de TheaterHangaar in Katwijk vanwege de coronacrisis zijn de voorstellingen begin deze maand juist weer gestart. Soldaat van Oranje is de meest succesvolle theatervoorstelling uit de Nederlandse geschiedenis. De bewerking van het levensverhaal van verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema trekt sinds de première in oktober 2010 doorlopend uitverkochte zalen. Inmiddels is het stuk bijna 3000 keer gespeeld en werden er meer dan 3 miljoen kaartjes verkocht.

Tags

CoronaSoldaat van Oranjetheaterhangaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top