Ga naar hoofdinhoud

Bibliotheek: Wij blijven volledig open!

1 oktober 20202 minute read

De persconferentie van afgelopen maandag was voor ons als bibliotheek weer even spannend. Wat zijn de consequenties van de maatregelen voor onze bibliotheken en filmhuis? Ook onder onze leden en bezoekers ontstonden er veel vragen. Gelukkig kunnen wij volledig open blijven! We treffen alle benodigde maatregelen zodat je de bibliotheek veilig kunt blijven bezoeken. Aan de deur vind je een overzicht van onze actuele maatregelen.

Wij adviseren al onze bezoekers dringend een mondkapje te dragen, vergeet deze niet zelf mee te brengen. Heb je vragen over onze maatregelen? Neem dan contact met ons op via info@obvw.nl

Met inachtneming van de maatregelen kunnen wij ons activiteitenprogramma gewoon vervolgen. Vandaag is dan ook de Kinderboekenweek officieel begonnen! Dit jaar staat de week in het teken van geschiedenis met het thema ‘En toen’? We nemen je mee terug in de tijd en leren je daarmee een hoop over de toekomst. Zo leer je tijdens de Kinderboekenweekspeurtocht in onze beide vestigingen allerlei weetjes over vroeger en leer je schrijven in hiërogliefen. Ook kun je een outfit uit 1850 ontwerpen en bouw je met LEGO de allereerste auto. Bekijk alle activiteiten van de Kinderboekenweek in de bibliotheek en meld je aan!

Ook is Bibliotheek Voorschoten weer wekelijks geopend op zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Dit is onder voorbehoud zolang we voldoende medewerkers en vrijwilligers beschikbaar hebben. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele openingstijden!

Voor nu: blijf gezond, let op elkaar en dank voor ieders medewerking. Samen zorgen we voor een veilige en welkome plek.

Tags

BibliotheekOBVWOpeningstijdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top