Ga naar hoofdinhoud

Oproep om te komen schaatsen bij de RIJC te Rijnsburg

6 oktober 202041 second read

Wil jij beter leren schaatsen of met een enthousiaste groep trainen? Kom dan op zaterdag 10 oktober voor een gratis Schaatsclinic van 09.00 tot 10.00 uur naar Schaatshal Leiden. 

We leren je de schaatstechniek verbeteren op alle niveaus van beginners tot ervaren schaatsers. Reserveer een plekje via onze website www.rijnsburgseijsclub.nl. De training wordt verzorgd door vier trainers. We schaatsen op Noren met een helm op en handschoenen aan. Mocht je geen schaatsen hebben dan kun je (combi) noren huren of leasen bij Oomssport te Leiden of bij de Grimsport in Rijnsburg.

Het is een heel gezellig en leerzaam uurtje. Als je na dit uurtje de smaak te pakken hebt kun je je opgeven voor het gehele seizoen dat loopt tot begin maart. Mocht je nog vragen hebben mail dan naar ledenadministratie@rijnsburgseijsclub.nl Tot op het ijs!

Tags

LesLid wordenRijnsburgse IJsclubSchaatsen
Gerelateerde artikelen
Back To Top