Skip to content

WZK Zwemmen en WZK Tri-Team doen mee aan Rabo Clubsupport!

7 oktober 20202 minute read

Jouw stem is geld waard! Rabobank Regio Den Haag deelt de winst onder de deelnemende clubs/verenigingen door de campagne Rabo Clubsupport. WZK Zwemmen en WZK Tri-team doen mee aan deze actie van de Rabobank met als doel de verenigingen financieel te ondersteunen. De actie van de Rabobank is een mooie gelegenheid om een gift te verdienen, die gestoken kan worden in het verbeteren van onze vereniging. De opbrengst van de actie gebruiken wij om materialen te vernieuwen, daarnaast kunnen we tijdens deze moeilijke tijden activiteiten organiseren voor onze leden, waaronder een online quiz en winacties.

Onze vereniging kenmerkt zich door een hoge mate van gezelligheid gecombineerd met een redelijke prestatie drang. Bij alle afdelingen wordt op verantwoorde wijze de kunst van de verschillende sporten bijgebracht. Onze visie hierbij is dat plezier in sport er toe bijdraagt dat men dit volhoudt tot op hoge leeftijd. Het merendeel van onze leden is zeer betrokken bij de club en steekt zijn handen uit de mouwen, dat maakt onze club zo onmisbaar en sociaal betrokken.

Het verschil met voorgaande jaren is, dat stemmen nu veel makkelijker is! Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank, kan eenvoudig stemmen via de app of online. Door in te loggen in de app of op de Rabobank website, gaat je naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ dan kun je klikken op Rabo ClubSupport. In de stemperiode van 5 oktober 2020 tot 25 oktober 2020 kan je stemmen. We hopen dat u de stemmen uitbrengt op WZK Zwemmen en het WZK Tri-team. Zo maken we samen een mooie club en ondersteunt u lokale verenigingen!

Namens WZK bedankt voor je stem.

 

 

Tags

HardlopenRabo ClubsupportWassenaarWZKZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top