Skip to content

Auto weg? Dat is slim rijden

8 oktober 20202 minute read

De wereld verandert snel, en we passen ons aan. Je bent de afgelopen maanden mogelijk meer thuis gaan werken. Daardoor gebruik je de (2e) auto veel minder. En het staat al zo vol in de straat. Misschien ben je door de coronacrisis op een andere manier tegen mobiliteit gaan aankijken. Misschien deed je dat al door de klimaatcrisis. En Dan komt de praktische vraag: moeten we zaken niet gaan veranderen.: Heb je er wel eens over nagedacht je (2e) auto de deur uit te doen? Mogelijk is het antwoord dat je hier 7 maanden geleden op gaf anders dan nu. Kijk maar eens of jouw huidige antwoord hieronder staat.

Heb je er wel eens over nagedacht je (2e) auto de deur uit te doen?

• Nee- daar heb ik nog nooit over nagedacht. Nu je het zegt … goed om daar eens even tijd voor te nemen.
• Ja, die (2e) auto is al weg. Dat is soms wat onhandig, maar het scheelt een hoop geld en gedoe;
• Ik heb geen auto;
• Nee- die auto blijft zeker, wat we rijden ook prive veel;
• Ja, Ik denk erover na, die (2e) auto staat 99% van de tijd niets te doen, maar misschien krijg ik het weer druk, dus ik blijf die vaste lasten voorlopig maar betalen;
• Ja. Echter, we zitten nog vast aan ons leascontract.

Staat jouw antwoord erbij? Welk antwoord je ook hebt gegeven, Je bent -met rijbewijs- altijd welkom om deel te nemen aan Samen Slim Rijden-Wassenaar. Nu, maar ook over een aantal maanden als je omstandigheden mogelijk anders zijn en je misschien je mening hebt bijgesteld. 13 dorpsgenoten gingen je al voor en rijden samen in de eerste 100% elektrische deelauto. We zetten er graag nog een bij- ook voor jou. Inmiddels zijn daar die ene deelauto al 4 fossiele auto’s uit het straatbeeld verdwenen en is er vanaf maart als 10.000 kg Co2 minder de lucht in gegaan. Neem contact op voor een proefrit en kijk of het wat voor jou is- liefst nu, maar anders later! www.samenslimrijden-wassenaar.nl

 

Tags

DeelautoElektrische deelautoSamen Slim RijdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top