Ga naar hoofdinhoud

Wassenaardoet.nl…jij toch ook?

9 oktober 20202 minute read

Veel vrijwilligers staken noodgedwongen hun activiteiten vanwege de nieuwe Corona regels. Bijeen komen in groepen is immers niet toegestaan. Ook de Vrijwilligerscentrale moet helaas de deuren voorlopig sluiten tot 1 november a.s. Gelukkig is er dan de website WassenaarDoet.nl.

Hier kunnen mensen elkaar 1 op 1 vinden voor eenmalige onbetaalde hulp – zowel praktische als sociale hulp – zonder verplichtingen. Denk hierbij aan een keer een boodschapje doen, hulp/uitleg geven bij het gebruik van de computer, samen een wandelingetje/praatje maken, een keertje helpen in de tuin, een klusje doen enz. enz. Via www.wassenaardoet.nl worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. Laat elkaar niet in de kou staan in deze moeilijke Corona tijd. Kijk wat jij kunt doen voor een dorpsgenoot en maak contact via www.wassenaardoet.nl.

Mensen die een hulpvraag willen plaatsen kunnen dat doen door een account aan te maken en hun vraag/wens op de website te plaatsen (kijk op de site hoe je dat doet). Hulpbieders kunnen op de site ontdekken of er een passende klus voor hen bij zit. Meld je aan en leg contact via de website.

Kom je er niet helemaal uit, bel 06-15578510 of stuur een email naar info@wassenaardoet.nl. Blijf voor elkaar zorgen en doe dat vooral veilig!

Tags

VCWvrijwilligerscentraleVrijwilligerswerkWassenaarWassenaar Doet
Gerelateerde artikelen
Back To Top