Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Mirjam Franken

Wethouder deelt doppers uit op St. Bonifaciusschool

10 oktober 202040 second read

Op vrijdag 9 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, kregen alle 233 kinderen en 12 leerkrachten van de St. Bonifaciusschool een vrolijk gekleurde dopper.

Wethouder Lia de Ridder hielp mee om de duurzame flesjes uit te delen aan de leerlingen. ‘Ik ben blij om te horen dat de leerlingen heel goed weten waarom het zo belangrijk is om de plastic afvalberg te verkleinen: Plastic dat we weggooien komt in de zee terecht en dat is heel slecht voor de vissen!’ Schooldirecteur Johanneke Reinders ondertekende de ‘Dopper Wave’. Dit is een verklaring met afspraken hoe de school bijdraagt om de plastic afvalberg te verkleinen.

Door geen wegwerpwaterflessen meer te gebruiken, kraanwater te drinken waar en wanneer dat kan, altijd een herbruikbare waterfles mee te nemen en anderen te inspireren om zich ook aan te sluiten bij de Dopper Wave. 

Tags

DagvandeDuurzaamheidDopperGemeenteSt.BonifaciusschoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top