Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Alpha Online van start

13 oktober 20202 minute read

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die nu ook online wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op donderdag 29 oktober 2020 gaat een Alpha Online van start. In tien online, interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een sociaal moment. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna bekijken de Alpha-deelnemers een aflevering van de Alpha Film Series. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 20.00u tot 21.30u. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha Online!  Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen.

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op www.buurtkerkwassenaar.nl of alphacursus.nl of neem contact op met Alinda Tukker, 06-28546005, alpha@buurtkerkwassenaar.nl. Je kunt je hier aanmelden voor Alpha Online: https://buurtkerkwassenaar.nl/buurtalpha/.

Tags

Alpha cursusAlpha OnlineBuurtkerk WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top