Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Rickies Feest

16 oktober 20202 minute read

Voor de sponsor van de maand oktober is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Rickies Feest. Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart. 

Carl: Vertel eens wat over Rickies Feest en jouw rol binnen deze organisatie
Rick: Ik ben de uitbater van de zaak en ik ben in 2005 begonnen. Wassenaar miste op dat moment een feestcafé. Ik sta zelf uiteraard ook nog achter de bar en ik heb tot nu toe altijd met een prettig team om mijn heen gewerkt om er een feestje te maken.

Carl: Hoe zie jij de toekomst van Rickies Feest?
Rick: Rickies Feest blijft sowieso bestaan! We zijn een begrip in Wassenaar, maar we moeten de huidige situatie even afwachten. Er waren voor dit jaar eigenlijk al plannen om Rickies feest in een nieuw jasje te steken. Dus hopen wij dat de Corona snel mag gaan verdwijnen, dan kunnen er in 2021 weer een superzomer van gaan maken.

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw Zwarters jou en Rickies Feest van kennen?
Rick: Ik was 5 toen ik begon te voetballen bij Blauw-Zwart en het laatste heb ik gevoetbald in de Veteranen 1. Nu ben ik niet-spelend lid.
Verder ben ik al jarenlang sponsor, via mijn vader ben ik daar ingerold. Zelf ben ik nog regelmatig op Blauw-Zwart om naar mijn zoon te kijken en een drankje te doen met gezellige mensen.

Carl: Wat hebben jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Rick: Ik ben zelf mijn hele leven lang aan het voetballen en heb zelfs nog in de selectie gespeeld. Van kinds af aan ben ik op de club aanwezig, dat is er met een paplepel ingegoten. In mijn zaak laat ik op verschillende schermen voetbal en anderen sporten zien.

Carl: Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Rick: Wat mij nu heel erg opvalt is dat er nu bij de jeugd veel minder ambitie en drive is om in het hoogste elftal te gaan spelen en om daarvoor te vechten.
Vrijwilligers, het is misschien een cliché, maar die blijven onmisbaar voor de club. Hetzelfde geld voor de sponsoren en die moet Blauw-Zwart blijven koesteren. Het moet een wisselwerking zijn tussen club en sponsoren.

Tags

Blauw-ZwartRickies FeestSponsor van de maandWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top