Ga naar hoofdinhoud

VVD: Digitaal spreekuur: woensdag 21 oktober 20.00 uur

19 oktober 202035 second read

Aanstaande woensdag opent de VVD om 20.00 uur voor de derde maal de videoverbinding om met Wassenaarders te praten over actuele zorgen en aandachtspunten.

De fractie vindt het belangrijk om verbinding te blijven maken met Wassenaarse inwoners en ondernemers. Wegens Corona is het bekende VVD-politiek Café momenteel niet makkelijk te organiseren. Een online spreekuur blijkt een uitstekend alternatief te zijn, waar ook inwoners aan deelnemen die normaal niet op een VVD-bijeenkomst komen.

Wilt u mee discussiëren in dit Wassenaarse digitale VVD-spreekuur? Stuur dan een mailtje naar secretaris@vvdwassenaar.nl. U ontvangt dan een link met inlog instructies. Iedereen met ideeën of een mening is welkom.

Namens het Wassenaarse VVD-team,

Met hartelijke groet,

Laurens van Doeveren

Fractievoorzitter VVD Wassenaar

Tags

DigitaalGemeenteraadSpreekuurVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top