Ga naar hoofdinhoud

Dank je wel Ria van der Putte!

23 oktober 20202 minute read

Na 22 jaar enthousiaste inzet in diverse functies – w.v. 20 jaar als bestuurslid – neemt Ria van der Putte afscheid van de Vrijwilligerscentrale. Bestuurswerk combineerde zij steeds met praktische taken op kantoor. Zij begon als administrateur bij de St. Niet Beroepsmatige Actieven, voorloper van VCW, in de Havenstraat.

Tweeëntwintig jaar lang zag zij voorzitters en medewerkers komen en gaan en was ze getuige van de ontwikkeling van NBA/VCW tot een solide Steunpunt voor Vrijwilligerswerk. Zij koestert de herinneringen aan deze turbulente tijd waarin veel vooruitgang werd geboekt met bevlogen voorzitters zoals Johan Boer en de helaas te vroeg overleden Jacques van den Boer. En natuurlijk de mooie tijd naast o.a. collega consulenten Marianne van Leeuwen en Jolanda van Zijl-Langhout. Naast haar bestuurlijke taken was zij verantwoordelijk voor o.a. kasbeheer en inkoop en de coördinatie van de Fietsenwerkplaats en de Klussendienst. Ook gaf zij computerles in de Havenstraat en het Van Heeckerenhuis. Ria’s man Arie was 5 jaar lang actief in de VCW Fietsenwerkplaats.

Ria en Arie zijn vrijwilligers in hart en nieren en beiden blijven zich inzetten bij het Repair Café. Stilstaan is immers achteruit gaan. Of, zoals Ria het verwoordt: “Hoe mooi is het als je iets leuks met iets waardevols kunt combineren?” Ria, het ga je goed, we gaan je missen!

RiavanderPutt

Ria van der Putte. 

 

Tags

VCWvrijwilligerscentraleVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top