Skip to content

We hebben het gehaald!

26 oktober 20202 minute read

Vorige week heeft een groep van 14 enthousiaste startende hardlopers het doel gehaald om 25 minuten onafgebroken te kunnen hardlopen. Nog maar 6 weken geleden zijn ze begonnen met hardlopen onder de deskundige begeleiding van de hardlooptrainers van Loopgroep de Wassenaarse Slag.

De meeste hardlopers hebben eerst de proeftraining gedaan om meer te horen over de cursus. Ze zijn blij dat ze met de cursus zijn begonnen. Na het behalen van het doel gaan alle lopers door met hardlopen. Door de trainers is er een nieuw schema opgesteld met een nieuw doel: voor het einde van het jaar 45 minuten hardlopen zonder te stoppen.

Een van de lopers vertelt: “Elke les was weer even gezellig en een nieuwe uitdaging! Ik voel me veel fitter en kan de cursus echt iedereen aanraden”.
Als jij dit ook wilt ervaren, doe dan de volgende keer ook mee. We beginnen weer op dinsdag 26 januari 2021. Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag. Op dinsdag 19 januari 2021 kan je ook eerst een gratis proeftraining doen.
De trainingen van Loopgroep de Wassenaarse Slag gaan in aangepaste vorm door. Hierbij volgen we de regels van de Atletiekunie.

Ben je een gevorderde loper? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag ( www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl ) of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.

Tags

HardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagStart to RunWassenaarYakult Start to Run
Gerelateerde artikelen
Back To Top