Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

Stageplekken RijnlandRoute beschikbaar

27 oktober 202035 second read

Volg jij een MBO, HBO of WO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, civiele techniek of infratechniek en ben je op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeerplaats? Dan komen wij graag met jou in contact! Mobilis, Croonwolter&dros en Dimco hebben interessante plekken beschikbaarbij de RijnlandRoute.

Als stagiair/afstudeerder ga je meestal naar een project waar je zowel bij de werkvoorbereiding als de uitvoering wordt ingezet. Trekt de hectiek van de bouwplaats je niet? Dan biedt ook het ontwerpbureau mogelijkheden, waar je meewerkt met tekenaars en constructeurs. Zowel een fulltime als parttime invulling van jouw stage of afstudeeropdracht is bespreekbaar.

Kijk op de site van Mobilis, Croonwolter&dros of DIMCO voor meer informatie en aanmelden!

Tags

RijnlandRouteStageStageplekken
Gerelateerde artikelen
Back To Top