Ga naar hoofdinhoud

Hulpvragers gezocht!

29 oktober 20202 minute read

Lieve mede Wassenaarders,

Wat is het toch een spannende tijd waar we nu in leven, vol onzekerheid, vragen, spanning en angst. En het advies om thuis te blijven en zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden, maakt het er absoluut niet makkelijker op!

Het is een typisch Nederlandse eigenschap om altijd maar dapper door te gaan en niet te klagen. En zeker hulp vragen is iets waar de meesten van ons het lastig mee hebben.

Maar in deze tijden is het ook belangrijk om ons samen over die trotse drempel heen te zetten en wel de hulp die we goed kunnen gebruiken te vragen.

Er staan heel veel mensen bij ons op de website die hun hulp aanbieden voor het doen van boodschappen, medicijnen ophalen, huisdieren uitlaten, een potje te schaken (via de telefoon), even gezellig een praatje maken over de telefoon enz.

Stap over die drempel en maak gebruik van die hulp van je dorpsgenoten.

Zit er nu niet een aanbod bij waar je gebruik van wil maken, en heb je geen boodschappen nodig, maar wel behoefte aan iets anders, stel dan die vraag op onze website! Daar zal vast snel een reactie op komen!

Vind je het gebruik van de website lastig, dan kan je ook een email sturen naar info@wassenaardoet.nl of bellen naar 06-15678510

WassenaarDoet.nl is dé website waar inwoners elkaar kunnen vinden voor zowel praktische als sociale onbetaalde hulp en dat is precies wat we nodig hebben in deze tijd.

Maak er gebruik van!

Diana

Tags

hulpVraag en aanbodVrijwilligerswerkWassenaarWassenaarDoet
Gerelateerde artikelen
Back To Top