Ga naar hoofdinhoud

Boeken lenen blijft mogelijk! Maak wel even een afspraak

4 november 20202 minute read

Sinds het coronavirus Nederland bereikte, zie ik hoe onze bibliotheken en filmhuis enorm flexibel meebuigen met alle ontwikkelingen. Het zijn onze medewerkers en vrijwilligers die dat mogelijk maken. Maar laten we zeker niet jou, ons trouwe lid, niet vergeten. Iedere keer nieuwe maatregelen bij het bezoek aan de bibliotheek of filmhuis. We zijn blij om te zien dat je iedere keer met ons meebuigt en blijft komen. Dank!

We leven al sinds eind februari in een vreemde tijd. Eerst leken we nog een stip aan de horizon te hebben, maar nu de herfst zijn intrede doet, is het einde van het coronavirus nog niet in zicht. Ons hoofd blijft omhoog en we maken ons klaar voor de nieuwe maatregelen. De bibliotheken blijven op een alternatieve manier open voor het lenen van materialen, want lezen is zo belangrijk. Helaas kunnen activiteiten, spreekuren en filmvoorstellingen niet doorgaan. Uiteraard wordt er gekeken wat we online nog beschikbaar kunnen stellen voor onze leden en bezoekers.

Meer informatie over hoe de alternatieve dienstverlening werkt en hoe het werkt met geannuleerde filmvoorstellingen, activiteiten en spreekuren staat in deze nieuwsbrief. Heb je andere vragen? Stuur ons zoveel mogelijk een e-mail naar info@obvw.nl.

Laten we hopen dat deze sluiting ervoor zorgt dat we over twee weken het aantal besmettingen hebben kunnen verlagen en weer “normaal” open kunnen.

Blijf gezond en maak er thuis wat van!

Hartelijke groeten van Mariska Koning

Tags

BibliotheekCoronamaatregelenOBVWVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top