Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Dierenambulance Wassenaar, Leidschendam-Voorburg

Dierenambulance Wassenaar, Leidschendam – Voorburg zoekt vrijwillige chauffeurs!

4 november 20202 minute read

Dierenambulance Wassenaar, Leidschendam – Voorburg kijkt terug op een druk en bewogen voorjaar en zomer. Veelvuldig is de ambulance uitgereden voor het redden en ophalen van gewonde en verdwaalde dieren. Wij rijden 7 dagen per week, 24 uur per dag en daarin zijn wij grotendeels afhankelijk van vrijwilligers. 

Om goed voorbereid het komende voorjaar in te gaan zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de dierenambulance. Zij zullen twee maanden meerijden met de ervaren chauffeurs en krijgen een interne opleiding van ca. 8 weken. Op deze manier zullen zij t.z.t. goed voorbereid op pad gaan om dieren te redden en te vervoeren.

Het is een enerverende en zeker niet vrijblijvende vrijwilligersbaan. Er wordt uitgegaan van tenminste 1 dag (8 uur) per week. Belangrijk is dat de chauffeurs optimistisch, stressbestendig en creatief zijn in het vinden van oplossingen. We zijn een sterk team, dus de chauffeurs staan nooit alleen. Het team van Dierenambulance Wassenaar, Leidschendam – Voorburg is uiterst ervaren en professioneel en maakt onderdeel uit van het team van Stichting Nationale Dierenzorg, een organisatie die zich sinds 1926 zich al hard maakt voor dieren en dierenwelzijn, in samenwerking met diverse gemeenten en dierenopvang organisaties.

Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een motivatie mailtje naar info@ndz.nl t.a.v. Inez de Ligt.

Tags

DierenambulanceWassenaarOproepVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top