Ga naar hoofdinhoud

Oproep om te hamsteren!

6 november 20202 minute read

Wat hebben 17 Duurzame Doelen en wc-papier met elkaar te maken? In onze Global Goals Gemeente Wassenaar: alles. Want vanaf 6 november kan je wc-papier bestellen met de 17 duurzame doelen op de wikkel. Met de aankoop hiervan dien je gelijk 10 van deze 17 doelen. Zo maak je elke keer als jij je billen afveegt de wereld een beetje beter.

De Soroptimisten van Wassenaar en omstreken hebben samen met de Groene Meent wc-papier van The Good Roll ingekocht. Dit wc-papier is 100% gerecycled en in Europa gefabriceerd. We kappen hiervoor dus geen bomen en werken zo aan Global Goal nummer 15 – leven op Aarde. Met een deel van opbrengst financiert The Good Roll Foundation de bouw van toiletten in Ghana, onder andere bij scholen. Veel meisjes in Ghana gaan niet naar school als ze ongesteld zijn – bij gebrek aan veilige, schone en goede toiletten. Dat heeft effect op de (school)carrière van deze leerlingen. De Soroptimisten strijden voor de rechten en gelijke kansen van vrouwen en meisjes en werken al jaren aan Global Goal nummer 5 – gendergelijkheid en Global Goal nummer 6 – schoon water en sanitatie.

Bestellen is heel eenvoudig:
● Ga naar de website www.wassenaar4globalgoals.nl en klik op de actie Wassenaar Hamstert 4 Global Goals.
● Klik door naar de webshop van The Good Roll.
● Voeg de 24 rollen toe aan je winkelwagen.
● Eenmaal in de winkelwagen voer je de code W4GG-Hamsteren! in. Dan zal de actieprijs van 15 euro voor een doos met 24 maxirollen worden berekend.
● Pas het aantal gewenste dozen aan en klik op bestellen.
● Limited Edition: 10.000 wc-rollen voorhanden, dus OP=OP.
● Op 1 en 2 december worden de wc-rollen uitgeleverd met medewerking van Firma Freek van Os – bewaar je bevestigingsmail zodat we weten hoeveel dozen je hebt besteld.

Hamster ongegeneerd dit wc-papier! Zo werk je in Wassenaar mee aan de Global Goals.

Tags

SoroptimistenWassenaarWassenaar4globalgoalsWC-papier
Gerelateerde artikelen
Back To Top