Ga naar hoofdinhoud

Deze week in Bibliotheek Wassenaar

8 november 20203 minute read

Deze week en in de komende periode gaat de boekenservice en thuisbrengservice van de bibliotheek gewoon door!

Boekenservice

Ondanks de landelijke sluiting van de bibliotheken tot 19 november bieden wij een alternatieve service: de Boekenservice en de Thuisbrengservice.
Bij ons kun je nog steeds materialen lenen en terugbrengen. Alléén op afspraak.

Reserveer de materialen zoveel mogelijk via onze catalogus. Je ontvangt bericht zodra je een afspraak kunt maken om de materialen op te halen.
Als materialen bij ons in de vestiging aanwezig zijn, hebben we 24 uur nodig om de materialen te verzamelen. Het is daarom belangrijk hier met de afspraak rekening mee te houden.

Heb je geen toegang tot het internet?
Neem dan telefonisch contact op met onze vestigingen: Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97.
Om ervoor te zorgen dat we telefonisch goed bereikbaar blijven, is het belangrijk om vragen zoveel mogelijk via de e-mail info@obvw.nl te stellen.

Thuisbrengservice
Indien je door fysieke omstandigheden niet zelf naar de bibliotheek kunt komen, kun je gebruik maken van de thuisbrengservice. Vrijwilligers brengen de materialen dan naar je toe.
De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan.

Neem contact op met onze vestigingen voor een afspraak:
Voorschoten – voorschoten@obvw.nl of 071 561 56 78
Wassenaar – wassenaar@obvw.nl of 070 511 33 97

Filmhuis Wassenaar
Helaas zijn we genoodzaakt om Filmhuis Wassenaar te sluiten tot 19 november 2020. Wanneer je filmtickets hebt gekocht voor filmvoorstellingen in deze periode, stuur je een e-mail aan info@obvw.nl. In deze e-mail zet je de naam van de film, de datum en het ticketnummer.

Wij zijn je heel dankbaar als je ons wil steunen en je ticket wil omruilen voor een cadeaucode ter waarde van het betaalde ticket, die je dan per e-mail toegestuurd krijgt. Deze code gebruik je later bij aankoop van een ticket voor elke reguliere film. Wij kijken naar de mogelijkheden om gemiste films later opnieuw te programmeren.

Stille Kracht Wassenaar stelt 9 bibliotheekabonnementen beschikbaar!
Jij weet al hoe leuk lezen is, want je bent lid van onze bibliotheek. Wie gun jij hetzelfde gevoel en een jaarabonnement bij onze bibliotheek? Stuur ons voor 30 november a.s. jouw motivatie voorzien van jouw gegevens en die van de mogelijke ontvanger. Jouw motivatie kan je versturen via e-mail info@obvw.nl of via de post.

Voordeel met je biebpas
Jij bent natuurlijk al bekend met de voordelen van je biebpas. Toch? Op onze website staan ze allemaal op een rijtje. Naast al deze voordelen nu nog meer voordeel! Exclusieve acties bij geselecteerde winkeliers uit onze dorpen. Houd onze kanalen in de gaten voor de exclusieve acties alléén voor bibliotheekleden.

Ken je iemand die nog geen lid is van onze bibliotheek? Geef het door en laat direct het lidmaatschap in orde maken via de website. Al vanaf € 3,75 per maand. Op afspraak kan de biebpas opgehaald worden en kan direct gebruik gemaakt worden van de exclusieve acties.

Tags

BibliotheekOBVWVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top