Ga naar hoofdinhoud
Recycle Sint editie 2019. Fotocredit: Groene Meent

Recycle Sint Wassenaar – Online

9 november 202048 second read

RecycleSint zal dit jaar ONLINE plaatsvinden. Na het succes van afgelopen jaar, waar we meer dan 40 bezoekers hebben ontvangen, er veel speelgoed is geruild en er ook speelgoed is gedoneerd aan stichting kinderarmoede, organiseren wij dit jaar RecycleSint online. RecycleSint sluit daarbij aan bij GlobalGoal/Duurzaam Doel 12: Verantwoorde Consumptie en Productie. Meld je aan bij de Wassenaarse Ruilbeurs faceboek groep en start met ruilen.

In de Wassenaarse Ruilbeurs faceboek groep wordt geruild op thema, ook servies en planten komen later aan bod. Maar deze maand starten we met het thema Recycle Sint.

Tot en met 20 november 2020 kan deze groep gevuld worden met speelgoed. In deze tijd kan iedereen rustig kijken naar het aanbod. Vanaf 21 november 2020 om 10.00 uur mag je gaan reageren op speelgoed wat je graag wilt hebben.

Alles wat je aanbiedt is GRATIS en wordt CORONAPROOF geruild.

Voor meer info kan je je aanmelden bij de groep of ga naar de website van de groene meent: https://groenemeent.nl/recycle-sint/

Tags

Groene MeentOnlineRecycle SintWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top