Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe website met overzicht van zorg, welzijn, wonen, inkomen, sport en cultuur. Wat vindt u een passende naam?

11 november 20202 minute read

Er zijn in Wassenaar en omgeving ontzettend veel organisaties, hulpverleners en verenigingen die u kunnen helpen bij een actief, sociaal en gezond leven. Zij hebben allemaal een eigen website. Maar hoe vindt u wat u zoekt op al die verschillende sites?

Om u hierbij te helpen, komt er een website die overzicht geeft van alle (maatschappelijke) organisaties binnen de thema’s:

• gezin opvoeden en relatie

• zorg en welzijn

• leren en werken

• actief zijn en meedoen

• wonen en leefomgeving

• geldzaken en inkomen

• acute hulp

Zo kunt u makkelijk en snel vinden wat bij u past. U zou het kunnen zien als een digitale kaartenbak, waarin u niet alleen op alfabet, maar ook op onderwerp kunt zoeken.

Aan u de vraag: wat vindt u een passende naam voor deze nieuwe website?

De gemeente en een aantal lokale organisaties werken samen aan de website. Deze werkgroep heeft drie namen voorgesteld, waar u uit kunt kiezen:

thuisinwassenaar.nl
meedoeninwassenaar.nl
servicepuntwassenaar.nl

Mail de naam van uw voorkeur naar wwz@wassenaar.nl. U kunt tot 18 november reageren.

In januari gaan we de website testen

Als een belangrijk deel van de website af is, gaan we testen. Werkt de website, kunt u vinden wat u zoekt, mist u nog wat, zijn de teksten goed te begrijpen? We zoeken tien inwoners voor ons testpanel. Het liefst zo divers mogelijk. U hoeft hiervoor geen technische kennis over websites te hebben en het hoeft u niet meer dan een paar uur te kosten. Wilt u deelnemen aan het testpanel? Stuur uw naam, telefoonnummer en een korte motivatie naar wwz@wassenaar.nl.

Tags

CultuurGemeenteInkomenSportWassenaarWebsiteWelzijnWonenZorg
Gerelateerde artikelen
Back To Top