Skip to content

Nationale klimaatgezant op kandidatenlijst D66

12 november 202043 second read

De Nationale Klimaatgezant Marcel Beukeboom staat op de kandidatenlijst voor D66. Zijn naam prijkt op de 39e plaats op de lijst. 

In december vorig jaar was Marcel Beukeboom nog te gast bij een sessie van de lokale Klimaattafel. Beukeboom, die woonachtig is in Wassenaar, noemt zichzelf in een reactie op LinkedIn een ‘politieke herintreder’. “De laatste jaren heb ik me ingezet voor de transitie naar een duurzame wereld, op het mondiale toneel en in Nederland. Er moet echter nog veel meer gebeuren. Voor mij persoonlijk is dit het moment om uit te reiken naar die sleutel. Deze moet worden omgedraaid om de deur te openen naar een groenere en eerlijkere toekomst.”

Voor zover bekend is Marcel Beukeboom tot nu toe de enige Wassenaarder die op een kandidatenlijst voor de Tweede Kamer staat vermeld. Echter, nog niet alle partijen hebben hun kandidatenlijst bekendgemaakt. 

Tags

Marcel BeukeboomNationale KlimaatgezantTweede kamerverkiezingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top