Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart sponsor van de maand: ATC Aviation

13 november 20202 minute read

Voor de sponsor van de maand november is Carl Verburg langs geweest bij ATC Aviation Services. Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over ATC AV, Arno v.d. Kooij en jouw rol binnen deze organisatie

Ik ben directeur van ATC AViation Nederland en Belgie, ATC Aviation vertegenwoordigt luctvaartmaatschappijen die zelf geen kantoor hebben in Nederland en Belgie en voor die maatschappijen doen wij de verkoop van hun beschikbare vrachtruimte. Dit doen we voor ongeveer tien luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld.

Hoe zie jij de toekomst van ATC Aviation?
De toekomst zie ik heel positief. De vraag naar vrachtruimte zal altijd bestaan. In de logistiek voor tijdsgevoelige goederen speelt het luchtvrachtsector een belangrijke rol, denk nu maar aan beschermende kleding en mondkapjes, maar straks ook voor de vaccins. Daarnaast zullen luchtvaartmaatschappijen eerder een vertegenwoordiger als ATC inschakelen dan zelf een eigen kantoor neer zetten met alle risico’s van dien.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en ATC Aviation van kennen?
Ik ben al 41 jaar voetballend lid van Blauw-Zwart, heel veel jaren in de Blauw-Zwart selectie gevoetbald en speel nu al een aantal jaren in Veteranen 1. Verder ben ik bestuurslid van de Business Club, lid van de sponsorcommissie en uiteraard zelf ook al jaren sponsor van de club. Door de jaren heen altijd wel het team van mijn zoon begeleid en soms ook getraind. Nu geef ik met veel plezier training aan Dames 1.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Buiten dat het gezond is voor je lichaam, is het ook zeer gezond voor de geest.
Ik vind heel veel sporten leuk om te doen en te kijken. Voetbal staat dan wel op nummer 1. Ik moet eerlijk zeggen dat hoe ouder je wordt, het sociale aspect van de vereniging steeds belangrijker wordt.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Ik vind het belangrijk dat onze leden proberen zoveel mogelijk onze sponsoren te steunen. Waar wij als Blauw-Zwarters kunnen rekenen op een grote groep trouwe sponsoren moeten de sponsoren ook kunnen rekenen op de steun van de Blauw-Zwarters. Wees trots op wat we hebben bij Blauw-Zwart, op alle mensen die belangeloos meewerken en wees trots op al onze faciliteiten en ga daar op de juiste manier mee om.

 

 

Tags

ATC AviationBlauw-ZwartSponsor van de maandWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top