Skip to content

Deze week in Bibliotheek Wassenaar

15 november 20203 minute read

Ook deze week kan gebruik worden gemaakt van de Boekenservice en de Thuisbrengservice. En ontmoet schrijvers online!

Boekenservice

Ondanks de landelijke sluiting van de bibliotheken tot 19 november bieden wij een alternatieve service: de Boekenservice en de Thuisbrengservice.
Bij ons kun je nog steeds materialen lenen en terugbrengen. Alléén op afspraak.

Reserveer de materialen zoveel mogelijk via onze catalogus. Je ontvangt bericht zodra je een afspraak kunt maken om de materialen op te halen.
Als materialen bij ons in de vestiging aanwezig zijn, hebben we 24 uur nodig om de materialen te verzamelen. Het is daarom belangrijk hier met de afspraak rekening mee te houden.

Heb je geen toegang tot het internet? Neem dan telefonisch contact op met onze vestigingen: Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97.
Om ervoor te zorgen dat we telefonisch goed bereikbaar blijven, is het belangrijk om vragen zoveel mogelijk via de e-mail info@obvw.nl te stellen.

Thuisbrengservice
Indien je door fysieke omstandigheden niet zelf naar de bibliotheek kunt komen, kun je gebruik maken van de thuisbrengservice. Vrijwilligers brengen de materialen dan naar je toe.
De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan.
Neem contact op met onze vestigingen voor een afspraak:
Voorschoten – voorschoten@obvw.nl of 071 561 56 78
Wassenaar – wassenaar@obvw.nl of 070 511 33 97

Inwisselen filmtickets Filmhuis Wassenaar
Wanneer je filmtickets hebt gekocht voor filmvoorstellingen in de periode van de sluiting tot 19 november, stuur je een e-mail aan info@obvw.nl. In deze e-mail zet je de naam van de film, de datum en het ticketnummer. Wij zijn je heel dankbaar als je ons wil steunen en je ticket wil omruilen voor een cadeaucode ter waarde van het betaalde ticket, die je dan per e-mail toegestuurd krijgt. Deze code gebruik je later bij aankoop van een ticket voor elke reguliere film. Wij kijken naar de mogelijkheden om gemiste films later opnieuw te programmeren.

Ontmoet Schrijvers Online
Wat heb je altijd al aan Murat Isik willen vragen? Op donderdagavond 19 november van 19.30 tot 20.30 uur kun je hem via het webinar Ontmoet Schrijvers Online het hemd van het lijf vragen. Ontmoet Schrijvers Online is een serie online interviews, waarbij een lokale interviewer het eerste half uur het gesprek aangaat met een bekende schrijver. Vervolgens kunnen de deelnemers van het webinar vragen stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Meld je aan op obvw.nl en bekijk het volledige programma.

Tags

BoekenserviceOBVWSchrijvers onlineThuisbrengserviceWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top