Ga naar hoofdinhoud

De Bibliotheek en het Filmhuis zijn weer open!

22 november 20203 minute read

Wat fijn! We zijn weer (aangepast) open! Om ervoor te zorgen dat de bibliotheek en ons filmhuis open mogen blijven, is het belangrijk dat iedere bezoeker onze instructies naleeft.

Dit betekent:

• voor lenen en terugbrengen van boeken moet je een winkelmandje gebruiken
• om in de bibliotheek te verblijven, is registratie verplicht en wordt een plek toegewezen
• Ook bij bezoek aan een spreekuur, activiteit of film is registratie verplicht
• en uiteraard is minimaal 1,5 meter afstand houden van anderen verplicht.
Samen tegen Corona!

Boekpresentatie ‘Zwarte Sneeuw’ in Bibliotheek Voorschoten
Zondag 13 december presenteert bibliotheekmedewerker Miriam Lucia haar winnende novelle in Bibliotheek Voorschoten. Ben jij er ook bij? Bijwonen kan ook online! Miriam presenteert het boek dat op 31 oktober gelanceerd is, vertelt over de schrijfwedstrijd en schrijven in het algemeen, en laat je kennis maken met de drie andere winnaars die samen met haar in ‘Zwarte Sneeuw’ staan. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.
Natuurlijk is het boek te koop die middag, en desgewenst zal/zullen zij het signeren. Met de feestmaand in zicht is het een leuk cadeau-idee voor jezelf of voor een ander; maar liefst vier spannende thrillers in één!
Zondag 13 december, van 13:15 tot 14:15 & 14:45 tot 15:45 | Bibliotheek Voorschoten
Gratis toegang, aanmelden via obvw.nl

Kerstknutselen voor kinderen
Zullen we samen de boom mooi maken? De kerstboom in de bibliotheek is nog helemaal kaal. Kom jij ons helpen om de boom te versieren? Knutsel je eigen kerstversiering en hang deze in de boom van de bibliotheek.

Woensdag 9 december, van 14:00 tot 14:45 en 15:00 tot 15:45 | Bibliotheek Voorschoten en Wassenaar
Kosten: €5,-. Tickets zijn verkrijgbaar aan de balie of via obvw.nl

Ontmoet Schrijvers Online
Wat heb je altijd al aan Susan Smit willen vragen? Op donderdagavond 26 november van 19.30 tot 20.30 uur kun je haar via het webinar Ontmoet Schrijvers Online het hemd van het lijf vragen. Ontmoet Schrijvers Online is een serie online interviews, waarbij een lokale interviewer het eerste half uur het gesprek aangaat met een bekende schrijver. Vervolgens kunnen de deelnemers van het webinar vragen stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Meld je aan op obvw.nl en bekijk het volledige programma.

Dorps blind date in Bibliotheek Voorschoten
Maak kennis met dorpsgenoten in de bibliotheek! Wil je er wel eens even uit? Wil je iemand uit Voorschoten ontmoeten die je nog niet kent? Ben je op zoek naar een verrassend gesprek? Meld je dan aan voor de Dorps blind date. Je krijgt dan een uitnodiging voor een blind date in de bibliotheek. Iedereen kan meedoen.

Vrijdag 11 december, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Voorschoten
Kosten: gratis. Meld je aan via obvw.nl

Tags

BibliotheekOBVWProgrammaVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top