Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: RTL4

Wassenaars stel in tv-programma Kopen zonder Kijken

23 november 20202 minute read

Vanavond speelt een stel uit Wassenaar de hoofdrol in het tv-programma Kopen zonder Kijken op RTL4. Kelly en Ricardo wonen met hun zoontje Noah in een eengezinswoning in Wassenaar. Zij zoeken een perfecte nieuwe woning en hebben hun huidige huis inmiddels verkocht. De nood is hoog, daarom hebben zij Martijn Krabbé en zijn team nu ingeschakeld.

Na maanden of zelfs jaren zoeken naar het perfecte huis, besluiten de deelnemers het anders te doen. Ze geven hun zoektocht uit handen aan ervaren woonexperts als taxateur Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes. De deelnemers vertrouwen volledig op deze experts en kopen een huis zonder het ooit te hebben gezien.

Woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven acht stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is.

Bekijk hier de trailer van het tv-programma, dat vanavond om 20.30 uur is te zien op RTL4.  

Bron: RTL4/TVGids

Tags

Kopen zonder KijkenTv-programmaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top