Ga naar hoofdinhoud

Blauw Zwart bestuurders aan het woord: Chris Theil

27 november 20202 minute read

Blauw-Zwart bestuurders aan het woord: Chris Theil.

Naam
Chris Theil

Leeftijd
58

Sinds wanneer ben je aan R.K.S.V Blauw-Zwart verbonden?
Ik ben gaan voetballen toen ik 8 jaar was in 1970.

En op welke manier?
Eerst zelf gevoetbald, alle jeugdselectie teams doorlopen. Ik was 17 jaar toen ik mocht debuteren in het eerste elftal. Helaas vroegtijdig moeten stoppen door een blessure.Toen mijn kinderen Kim en Chrissie zijn gaan voetballen diverse functies weer opgepakt. En ik ben natuurlijk lid van Business Club, de Club van Honderd en de SBZ.Bij de jeugd 10 jaar de jongens en daarna bijna 10 jaar de meisjes getraind tevens TC lid jeugd, de afgelopen 6 jaar TC lid seniorenselectie en regel ik alles rond de senioren selectie.

Wat is jouw rol binnen het bestuur?
Ik beheer de portefeuille Voetbalzaken.

Waarom ben je dit gaan doen?
Omdat ik ben gevraagd door André van Herk en omdat ik het belangrijk vind dat de Technische Commissie wordt vertegenwoordigd in het bestuur.

Waarom zou iemand vrijwilliger moeten worden bij Blauw-Zwart?
Een club valt en staat met vrijwilligers. Commentaar leveren en niets doen is niet mijn stijl.

Wat wil verder je nog kwijt?
Steun onze prachtige club juist nu in deze vreselijk moeilijke tijd! Zodat iedereen, groot en klein, dadelijk weer lekker kan genieten van een potje voetbal.

 

Tags

Bestuurders aan het woordBlauw-ZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top