Ga naar hoofdinhoud

WassenaarDoet, juist nu!

27 november 202057 second read

Anderhalf jaar geleden is de “burenhulp” website voor alle inwoners van Wassenaar van start gegaan. Deze burenhulp is altijd onbetaald. In die anderhalf jaar zijn heel veel Wassenaarders via de website www. wassenaardoet.nl met andere Wassenaarders in contact gekomen.

Er zijn kleine klusjes in huis en tuin gedaan, wandelingetjes gemaakt, spelletjes gedaan, uitstapjes gemaakt , boodschappen gehaald, honden uitgelaten, gezellig telefonisch gebabbeld en nog veel meer dingen gedaan die een kleine moeite zijn voor sommige mensen, maar die voor anderen op dat moment heel erg welkom zijn.

Ook, en juist! in deze Coronatijd zijn er veel Wassenaarders die klaarstaan voor een ander. Natuurlijk is helaas niet alles mogelijk. Bij voorbeeld klusjes binnen of gezellig samen een spelletje doen of kopje koffie drinken bij iemand is erg lastig. Maar…. er zijn nog genoeg andere mogelijkheden!

Dus: heeft u een vraag of een aanbod voor een mede Wassenaarder, schroom dan niet en zet deze op www.wassenaardoet.nl of kijk op de website welke oproepen er al op staan.

U kunt bij vragen ook altijd contact opnemen via een mailtje naar info@wassenaardoet.nl of telefonisch met 06-15678510 .

WassenaarDoet, voor alle Wassenaarders!

Tags

KlussenVraag en aanbodWassenaarWassenaarDoet
Gerelateerde artikelen
Back To Top